Tatouage vague Junk&Jail | Tattoo Studio Because | Bruxelles

Besloten om de sprong te wagen?

Tatoueur Junk&Jail | Tattoo Studio Because | Bruxelles

Je bent al zeker van jezelf en je hebt de tekening of de tofo van je tatoeage ? Je kunt ons een e- mail sturen die het meest nauwkeurig is wanneer je een afspraak maakt via deze contactformulier.

Hier is de informatie die we nodig hebben :

  • je naam en achternaam
  • je telefoonnummer
  • je project zo gedetailleerd mogelijk
  • grootte in centimeters
  • een foto van de locatie op je lichaam
  • foto’s van inspiratie of foto’s van onze creaties die je inspireren

Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op met een voorstel voor een afspraak en een approximatieve prijs.  Alle prijzen zijn slechts ter informatie en zijn niet contractueel. Ze impliceren geen definitieve overeenkomst over de prijs, die nog dezelfde dag met de tatoeëerder zal worden afgesproken.

Je ontdekt het ontwerp van je tatoeage op de dag zelf en je hebt tijd om met de kunstenaar te discussiëren tot de uiteindelijke validatie van je project.

Elk van onze tatoeëerders biedt “flash” tatoeages aan, die hun creativiteit benadrukken & bedoeld zijn om slechts één keer gedaan te worden.

Contactformulier

FAQ

Ga naar www.dafont.com, je vindt er veel typografie die in verschillende categorieën is ingedeeld (klassiek, handgeschreven…).

Vegan = geen dierlijke component, noch getest op dieren. Onze producten bevatten dus geen schellak, dierlijk zwart, dierlijke gelatine, dierlijke glycerine, bijenwas of wolwas. Maak je geen zorgen, een vegan tatoeage heeft dezelfde kleur en veroudert op dezelfde manier als een niet-vegan tatoeage.

Nee. De crème zal de poriën van de huid ontspannen/verdunnen en de tatoeage-inkt mag niet blijven zitten.

Ja, vanaf 16 jaar, maar we vragen de ouders om een ouderlijke toestemming te ondertekenen en een kopie van hun identiteitskaart.

De prijs is afhankelijk van het project, het is van geval tot geval. De factoren die de prijs bepalen zijn het ontwerp, de details, de grootte, de locatie, het zwart of de kleur. Alle prijzen zijn ter informatie en zijn niet contractueel. Ze impliceren geen definitieve overeenkomst over de prijs, die nog dezelfde dag met de tatoeëerder zal worden afgesproken.

Een flash is een tekening die recht uit de fantasie van de tatoeëerder komt en die bedoeld is om slechts één keer getatoeëerd te worden. De boeken van de tatoeëerder zijn verkrijgbaar in de tattoosalon of op hun Instagram-pagina.

Ja, we kunnen je vingers tatoeëren, maar je moet er rekening mee houden dat tatoeages op dit gebied makkelijker kunnen kwijlen en verdwijnen door het wrijven. Je zult het een aantal keer moeten laten bijwerken en het kan in de loop van de tijd dikker worden.

Nee, de tatoeëerder zal pas met het ontwerp beginnen nadat hij het project met jou heeft afgesproken. Om de afspraak te blokkeren is een aanbetaling van 50 euro nodig, die van het totale bedrag wordt afgetrokken. Op de D-dag zal de tatoeëerder je de tekening tonen en kan je deze eventueel samen aanpassen.

Je kan vrij snel een afspraak maken. Meestal binnen twee/drie weken na uw aanvraag.

Ja, maar we hebben de toestemming van de kunstenaar nodig om je te kunnen tatoeëren met een van zijn creaties.

Nee, want we gebruiken apparatuur voor eenmalig gebruik en we zouden alles moeten voorbereiden zoals we dat zouden doen voor een volledige tatoeage.

Zo niet, hebben jullie dan plaatsen om aan te bevelen? We doen geen tatoeageverwijdering en we hebben geen bepaalde plaats om te adviseren, maar als je het wilt bedekken en het mogelijk is, kunnen we het doen.

Logo Because

Onze concept store.

Vind Because goodies en nog veel meer in onze cosy concept store.

Over ons

Ontmoet het ongelooflijke team van artiesten en leer meer over Because!