Algemene verkoopvoorwaarden

1. Prijzen

1.1 Al onze prijzen zijn weergegeven in euro’s met alle taksen inbegrepen (BTW 21%)
1.2 De prijzen weergegeven op onze website zijn de prijzen van een voorschot en NIET de volledige prijs van de dienst. Een prijsopgave (voor referentiedoeleinden) zal u per e-mail worden toegezonden in antwoord op uw projectindiening. De definitieve prijs dient betaald te worden bij Tattoo Studio Because.

2. Booking

2.1 Boekingen worden alleen gemaakt via een prive link die Tattoo Studio Because u zal verstrekken in antwoord op uw project indien deze is aanvaard.
2.2 Alle contractuele informatie is beschikbaar in het Frans, Engels en Nederlands volgens de keuze van uw browsen en zal het voorwerp uitmaken van een bevestiging waarbij opnieuw deze contractuele informatie ten laatste op het moment van uw validatie van bestelling wordt genomen.

3. Bevestiging

U verklaart dat u de huidige Algemene Verkoopsvoorwaarden hebt gelezen en aanvaard alvorens uw bestelling te plaatsen. De validatie van uw bestelling betekent dus de aanvaarding van deze Algemene Verkoopsvoorwaarden.

4. Betaling

De online betalingen worden uitgevoerd door :
– Een kredietkaart: MasterCard, Visa.
– Een debet bankkaart: Maestro, BANCONTACT.
De betalingen op de website van Tattoo Studio Because wordt mogelijk gemaakt door STRIPE en WOOCOMMERCE.
De rest van de betaling gebeurt bij Tattoo Studio Because contant of per kaart (BANCONTACT, Maestro, MasterCard, Visa).

5. Beveiliging

Onze site maakt gebruik van een beveiligingssysteem.
Wij hebben het proces van codering SSL aangenomen om in het beste geval alle gevoelige gegevens met betrekking tot de betalingsmiddelen te beveiligen.

6. Terugbetalingen

Vanwege de vele misbruiken, Tattoo Studio Because doet geen terugbetaling meer om welke reden dan ook.