Meet Our Team

Gereed om de sprong te wagen? Bij “Tattoo Studio Because.” kun je rekenen op het hele team om je te vergezellen en het gerust te stellen bij enige twijfel of het te beantwoorden van uw vragen.

Ons doel is uw uiterst tevredenheid van uw wensen en uw vereisten. Onze twee resident artiesten zijn er om u te adviseren, maar jij behoud natuurlijk het laatste woord over de realisatie van uw tatoeage.Dit blijft een uniek, persoonlijke daad, maar de rechtvaardiging blijft van jou.

Aarzel niet om kennis te maken met de wereld van onze tattoo-artiesten. Hun boeken zijn beschikbaar in onze studio of ontdek ze op onze sociale netwerken.

Charlotte & Manon Ballestero

Founders

Welkom bij Tattoo Studio Because., een uniek concept in het hart van Brussel!

Duik in een delicate en verfijnde wereld, haal een beetje inspiratie op en laat je creativiteit de vrije loop! Bij Tattoo Studio Because., is het delen een essentieel element in de ogen van zijn twee makers.

Gepassioneerd door de delicatesse en de schoonheid van kunst, wilden de twee zussen Charlotte & Manon een veganistische Tattoo Studio voorstellen, vermengd met een conceptstore die verschillende producten aanbiedt. Deze creaties en nieuwe producties zullen veranderen met de seizoenen en hun nieuwe ontmoetingen met de artiesten.

Ubay Martin

Tattoo Artist

Ik ben een veelzijdige beeldend kunstenaar. Drie jaar lang heb ik de tattoo techniek ``handpoke`` toegepast, een erfenis van voorouderlijke tatoeëringsculturen. Het is bekend dat deze oefening het gevoel van pijn vermindert. De afwezigheid van lawaai en machine maken de sessie meer ontspannen. De sessies duren iets langer, maar de huid geneest sneller. Dat is waarom ik deze techniek leuk vind; Door lijnen en stippen op hun huid te “houwen”, deel ik wat meer tijd met mijn klanten. Ik wil mijn kunst tot geen enkel stijl beperken als ik het beste van elke aanpak gebruik.

Josh Andrade

Tattoo Artist

Bekend als NegritoChiquitoInk, het is nu 3 jaar dat ik mezelf volledig aan het tatoeëren wijd. In de loop der tijd heb ik de Neo Traditional Tattoo eens nader bekeken, een mooie kleurrijke stijl met bloemen, dieren, mensen of objecten die aangepast zijn om een ander aspect van de werkelijkheid te geven. Daarnaast vind ik het leuk om mooie fijne stukken, delicaat, soms minimalistisch te tatoeëren. Ik beperk me niet tot geen enkel stijl. Stel me uw project voor, we zullen samenwerken totdat het in perfecte harmonie zal zijn met uw verwachtingen.