Woodstag
Houten strikjes

WOODSTAG biedt een gamma van elegante, originele en aanpasbare accessoires in gerecycleerd hout. Het project is zowel ecologisch, sociaal als lokaal. Vlinderdassen, vintage kaarthouders en manchetknopen. Dit merk streeft ernaar om 100% Belgische producten te ontwerpen en te fabriceren.

Avril
Biologische cosmetica

AVRIL maakt het mogelijk voor iedereen om zich te laten verwennen met hoogkwaliteit cosmetica producten, met respect voor het milieu. Dit Frans gecertificeerde biologische merk is niet getest op dieren. Ze biedt een breed gamma van make-ups-, gezichts-, lichaams- en haarverzorging tegen zeer democratische prijzen. Je zal niet in staat zijn om deze kleine kleurrijke flessen te weerstaan!

Adrien Sagols
Artiest

PictureWood
Houten decoraties

PICTUREWOOD – Een eenvoudig concept dat foto’s in een uniek en origineel decoratie omvormen door ze op een stuk hout te presenteren. Vanaf mozaïek snijden tot Polaroid-formaat, worden deze beelden een echt kunstwerk. Door zijn dimensie en zijn aanpasbare formaat is PictureWood het decoratie-element dat geschikt is voor elke plek, privé of professioneel. Het is ook het ideaal geschenk voor elk soort gelegenheid.

Heatilly Blanket
Vegan dekens

Handgemaakte veganistische dekens van Heatilly. Deze dekens zijn het perfecte recept voor een comfortabele nacht. Deel het met iemand van wie je houdt!

Pauline K
Milieuvriendelijke decoratieve briefpapier

Pauline K is milieuvriendelijk decoratief briefpapier. Posters en briefkaarten gedrukt op gerecycleerd papier. Het zijn ook onlangs dromenvangers, om slechte dromen te achtervolgen en de kinderkamer (of de ouderkamer) te versieren …

The Bloomery
Doos met eeuwige bloemen

The Bloomery Brussels is meer dan een boeket bloemen en belichaamt de subtiele combinatie van bloemensamenstelling en decoratief object door zijn dozen rozen, die de schoonheid van een boeket sublimeren met originaliteit en finesse. The Bloomery weigert de creaties in vijf kleuren rozen voor vijf exclusieve dozen. Geïnspireerd door de vlaggenschepen van Brussel, brengen ze de extra elegantie die uw interieur en evenementen ontbraken

Fringe by A
Haaraccessoires

Jonge Brusselse ontwerper die haar eigen merk haaraccessoires heeft ontwikkeld