Woodstag
Houten strikjes

WOODSTAG biedt een gamma van elegante, originele en aanpasbare accessoires in gerecycleerd hout. Het project is zowel ecologisch, sociaal als lokaal. Vlinderdassen, vintage kaarthouders en manchetknopen. Dit merk streeft ernaar om 100% Belgische producten te ontwerpen en te fabriceren.

Avril
Biologische cosmetica

AVRIL maakt het mogelijk voor iedereen om zich te laten verwennen met hoogkwaliteit cosmetica producten, met respect voor het milieu. Dit Frans gecertificeerde biologische merk is niet getest op dieren. Ze biedt een breed gamma van make-ups-, gezichts-, lichaams- en haarverzorging tegen zeer democratische prijzen. Je zal niet in staat zijn om deze kleine kleurrijke flessen te weerstaan!

Louise Brodsky
Artiest

Louise Brodsky – Een jonge hedendaagse Brusselse kunstenaar sinds haar jonge leeftijd. Getalenteerd en polyvalent, heeft ze al veel kuntswerken geschilderd. Ze exposeert in de studio haar verzameling “Live Models”. Met Indische inkt maakte ze een grafisch onderzoek naar de materie en het volume van het lichaam.

PictureWood
Houten decoraties

PICTUREWOOD – Een eenvoudig concept dat foto’s in een uniek en origineel decoratie omvormen door ze op een stuk hout te presenteren. Vanaf mozaïek snijden tot Polaroid-formaat, worden deze beelden een echt kunstwerk. Door zijn dimensie en zijn aanpasbare formaat is PictureWood het decoratie-element dat geschikt is voor elke plek, privé of professioneel. Het is ook het ideaal geschenk voor elk soort gelegenheid.

Heatilly Blanket
Vegan dekens

Handgemaakte veganistische dekens van Heatilly. Deze dekens zijn het perfecte recept voor een comfortabele nacht. Deel het met iemand van wie je houdt!

Wood It Yourself
Creatief concept

“Wood It Yourself”, een nieuw creatief concept op basis van geometrische houtstukken die de Belgische kunstenaar zich in 2017 had voorgesteld.Hier is zijn eigen interpretatie van dit concept. U kunt hier de eerste twee collecties ontdekken. Elk van de tentoongestelde creaties heeft verschillende interpretaties want het is mogelijk om verschillende uiterlijken en gezichten te zien. Van dieren tot mensen, je zal verder gaan dan je eerste indruk om alles te zien wat je geest zal ontdekken.

Wil je er een adopteren? Neem contact op met de winkel.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen via hello@woodityourself.me